Meclis Üyesi Atasoy, Mansur Yavaş'a sordu: Neden Beypazarı?

Ankara Büyükşehir Meclis Toplantısında söz alan Güdül Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Atasoy, Başkan Yavaş'a "işçi alınırken neden güdül'den değilde Beypazarı'ndan işçi aldınız?" diye sordu.

10 Kasım 2020 Salı 11:09
Meclis Üyesi Atasoy, Mansur Yavaş'a sordu: Neden Beypazarı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında işçi alımı tartışması yaşandı. Güdül Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Atasoy söz alarak Büyükşehir Belediyesi'nin Fen işleri ve ASKİ'ye işçi alımlarında Güdül değilde Beypazarından işçi alınmasını eleştirdi. 

Atasoy: "Bugün meclisde,Güdül'de yaşayan işsiz gençlerimiz varken ve seçimde onlara söz verilmişken neden Beypazari'ndan Aski ve Fen İşlerine  işçi alındı?" diye sordu. Mansur Yavaş Atasoy'a "sana mı hesap vereceğim" dedi. "Başkan bizleri oraya halkın iradesinin getirdiğini ve bizim hesap sormamızın halkın hesap sorduğu anlamına geldiğini unuttu".diyen  Atasoy Başkan Yavaş'ın bu soruya cevap vermesi gerektiğini belirtti. 

Anahtar Kelimeler:
AnkaraBeypazarıGüdül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.