Meclis Üyesi Ayaz, EGO ilk defa denk bütçe verdi!

Ak Parti Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Ayaz Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Toplantınızda yaptığı bütçe değerlendirme konuşmasında geçmişten günümüze yıllar arasındaki bütçe rakamları üzerinden değerlendirmelerde bulundu.  

23 Kasım 2020 Pazartesi 21:15
Meclis Üyesi Ayaz, EGO ilk defa denk bütçe verdi!


Büyükşehir Belediyesi Bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada Ankara Büyükşehir Belediyesi kurumları ile ilgili bütçe değerlendirmesinde bulunan Ayaz, ASKİ bütçesini değerlendirdi. Her yıl 500 milyon borç alırsanız ASKİ nereye gidiyor diye sorarız dedi. 
Konuşmamın sonunda çok önemli bir açıklama yapacağını ifade eden Ayaz, Önemli haber olarak, EGO yıllar sonra denk bütçe tasarısı getirdi dedi. Ayaz, EGO’nun denk bütçe tasarısının hamsinin kavağa çıkması daha kolay diyerek eleştirdi. 
Alınan bağış ve yardımlar faslına baktığımızda 2020 yılında Mansur Beyin bize getirdiği gelir bütçesi 130 bin Lira. 2017 ve 2018 de düşünülen gelir 100 bin lira iken şimdi 130 bin lira… 2021 yılı için ise 750 milyon lira. Allah aşkına bu bağışı nereden alacaksınız.  Diye konuştu. Ayaz Hayvan barınakları konusunda 10 milyon liralık bütçe ile ilgili de geçen yıla göre daha iyi dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.