Melih Gökçek: Bu Neyin Düşmanlığı Mansur?

Melih Gökçek sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Mansur Yavaş’a isyan etti.

26 Temmuz 2023 Çarşamba 11:36
Melih Gökçek: Bu Neyin Düşmanlığı Mansur?

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Karşıyaka mezarlığında bulunan annesi ve babasının mezarını ziyaret ettiğinde Mansur Yavaş ve ekibinin mezar başındaki hayrat çeşmesinin vanasını sökerek kapattıklarını söyledi. Gökçek, diğer çeşmelerin aktif olduğunu belirten Gökçek videolarla da durumu teyit ettiğini ifade etti.

İşte Melih Gökçek’in o paylaşımı

“Bugün Karşıyaka mezarlığın da anamın ve babamın mezarlarını ziyarete gittim. Mansur Yavaş ve adamları Karşıyaka mezarlığında yatan babamın ve anamın mezarı başındaki hayrat çeşmesinin vanasını da sökerek kapatmışlar. Diğer çeşmeler akıyor… bayram da Ankara da değildim. Bir ay önce bir dostum babamın ve annemin mezarı başındaki bu çeşmenin videosunu çekmiş. Sana gönderdi ve üzüntülerini belirtti. Kendim görmeden tweet atmadım… bu gün kendim gördüm… bu neyin düşmanlığı Mansur? vicdansızlar bana gücünüz yetmeyince kininizi anamdan ve babamdan mı çıkarıyorsunuz?

Yuh olsun, yazıklar olsun, size de, anlayışınıza da.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.