Meteorolojiden Son Dakika! Ankara İçin Uyarı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara’da kar yağışı ne zaman sorusuna cevap verdi. Meteoroloji’den gelen açıklamaya göre Çarşamba günü Ankara’da akşam saatlerinde kar yağışı bekleniliyor. 5 günlük hava tahmin raporunu paylaşan kurum Pazartesi gününe kadar sıcaklık değerlerini paylaştı. Buna göre en yüksek sıcaklık 6 derece olurken, en düşük sıcaklık -4 derece. Kurum tarafından yapılan “bugün hava nasıl” sorusunun cevabı…

20 Aralık 2017 Çarşamba 13:51
Meteorolojiden Son Dakika! Ankara İçin Uyarı...

Meteoroloji’den Ankara'da yaşayan vatandaşlar için “kar yağışı” uyarısı. Sabah saatlerinde başkentte kar etkisini göstermesi bekleniliyor. Sıcaklığın iyice düşeceği bu günlerde kurum uyarılarda bulundu. İşte Meteoroloji’den Çarşamba günü ve 5 günlük hava tahmini sıcaklık değerleri…

ANKARA HAVA DURUMU 5 GÜNLÜK

20 Aralık Çarşamba: Ankara’da Çarşamba günü hava “karla karışık yağmur” olması bekleniliyor. En yüksek sıcaklık 5 derece, en düşük sıcaklık 3 derece. Nem oranı yüksek: Yüzde 95-83 arası. Rüzgar saatte 6 km hızda esmesi tahmin ediliyor.

21 Aralık Perşembe: Perşembe günü Ankara’da kar yağışı etkisini azaltırken, yağmur etkisini göstermeye devam ediyor. Sıcaklık en yüksek 6 derece, en düşük 0 derece. Nem oranı yüzde 93-71 arası. Rüzgar saatte 11 km hızda esmesi bekleniliyor.

22 Aralık Cuma: Ankara’da Cuma günü yağmur etkisini göstermeye devam ederken, sıcaklık eksi derecelere düşüyor. En yüksek sıcaklık 5 derece, en düşük sıcaklık ise -1 derece. Nem oranı yüzde 96-76 arası. Rüzgar saatte 8 km hızda esmesi tahmin ediliyor.

23 Aralık Cumartesi: Ankara’da hafta sonu hava nasıl olacak sorusunun cevabı… Meteoroloji, hafta sonu Ankara’da yağmur ve kar uyarısında bulundu. Buna göre Cumartesi günü hava kapalı ve yağmurlu olması bekleniliyor. En yüksek sıcaklık 3 derece, en düşük sıcaklık -3 derece. Nem oranı yüksek: Yüzde 96-94 arası. Rüzgar saatte 9 km hızda esmesi bekleniliyor.

24 Aralık Pazar: Pazar günü Ankara’da sıcaklık en düşük seviyesinde. Pazar günü kar yağışı etkisini tekrardan göstermesi bekleniliyor. En yüksek sıcaklık 1 derece, en düşük sıcaklık -4 derece. Nem oranı yüzde 89-72 arası. Rüzgar saatte 8 km hızda esmesi tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 20.12.2017 13:54
Anahtar Kelimeler:
AnkaraMeteorolojiSon Dakika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.