Meteorolojiden Son Dakika Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 14 il için kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldi. Peki hangi illerde kuvvetli yağış görülecek? İstanbul ve Ankara'da hava durumu nasıl olacak? İşte son hava durumu raporlarına ilişkin detaylar...

06 Eylül 2017 Çarşamba 11:58
Meteorolojiden Son Dakika Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bazı illerde yaşanacak kuvvetli sağanak yağış konusunda vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Marmara ve Karadeniz bölgelerinde yer alan bazı illerde kuvvetli yağış bekleniyor. Peki Ankara'da hava durumu nasıl olacak? Hangi illerde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bugün akşam saatlerinden itibaren Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Çankırı, Çorum, Kastamonu, Sinop, Rize, Karabük'ün kuzey, Amasya'nın batı, Trabzon'un doğu ve Artvin'in kıyı kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bu illerdeki sağanak yağışın yer yer çok kuvvetli olmasının beklendiğini açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu illerdeki kuvvetli sağanak yağışların sebep olacağı ani sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

Ankara'da hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporlarına göre Ankara'da ise bugün yer yer sağanak yağışlı yarın ise az bulutlu bir hava bekleniyor. Son hava durumu raporlarına göre Ankara'da bugün öğle saatlerinden itibaren yer yer sağanak yağış geçişlerinin görülmesi bekleniyor.

İşte Ankara'da 5 Günlük Hava Tahminleri



 

Son Güncelleme: 06.09.2017 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.