Milletvekili Adayları Ankaradanhaber’de…

Milletvekili adayları Ankaradanhaber’de… Saadet Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Ali Aktaş haber sitemize önemli açıklamalarda bulundu. Aktaş, yüzde 10 barajının kaldırılmamasındaki amaç Saadet Partisi’nin meclise girmesini engellemek olduğunu kaydetti.

07 Haziran 2018 Perşembe 16:55
Milletvekili Adayları Ankaradanhaber’de…

Saadet Partisi Ankara 2. Bölge   Milletvekili Adayı Ali Aktaş haber sitemize önemli açıklamalarda bulundu.

Aktaş ;

“Cumhurbaşkanlığı sistemi 16 nisan referandum barajın sıfırlanmasını gerektiren bir modeldir. Bu sistemin barajı sıfırlayan bir sistem olduğunu ifade etmişlerdir. Saadet partisi’nin meclise girmesini engellemek için yüzde 10 baraj sistemi kaldırılmadı. Saadet partisinin hükümet tarafından meclise girmesinin engellenmesi önemli bir konudur.

Bu sistemde CHP, SP  ve  İYİ Partiye de oy verebilirler yeni seçim yasası ittifakın tümüne oy vermiş gibi bir imkan verdi.  Bizim isteğimiz halkımızın Saadet Partisi’ne  oy vermeleri. .

Ak Parti, bir tarafta Müslümanlar  bir tarafta dinsizler var şeklinde söylemleriyle rakibini düşmanlaştırıyor. Saadet Partisi bu ittifakla bunun önüne geçti. Bütün partilerin seçmenleri bizimle rahat konuşabiliyor.

Eğer biz AK Parti’nin  yanında olsaydık 16 yıldır söylemlerimizi söndürmüş olurduk. İnsanlar sadece meclise girmek için bu ittifaka ortak olduğumuzu düşünürlerdi.

Türkiye’de Müslümanca bir siyasetten söz edeceksek bunu bugün en fazla imkanlı hale getirecek parti Saadet Partisidir.

Biz CHP ve  İYİ  Partiyle işbirliği yapmamızın hiçbir aykırılığını görmüyoruz. Türkiye’deki  CHP’liler din düşmanıdır söylemi ile  insanımızı dışlıyoruz. İkincisi biz bu insanlara tamamen kapıları kapatıyoruz.

Türkiye’yi  tek adamlığa götürmeye karşıdır bu ittifak”.

Ekonomi konusunda da önemli açıklamalarda bulunan Aktaş, sözlerine şöyle devam etti:

“  AK Parti’nin ekonomi modelini sömürge tipi ekonomi olarak değerlendiriyorum. Her şeyi  inşaata yatırırsınız. Ama otoyolların üstünden geçen arabalar size ait değildir. Hastaneler yaparsanız içindeki tıbbi cihazları başkasına ait.

 Biz önce üretim ve işsizliği önleyecek tedbirler alacağız.. Ekonomide ciddi bir makas değişikliğe ihtiyaç vardır".

Anahtar Kelimeler:
Saadet PartisiAli Aktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.