“Mogan Gölü Kurtarıldıysa Özhaseki Sayesinde”

Eski AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki’ye Ankara’da yaptığı başarılı hizmetleri için teşekkür etti. Karaaslan, Mogan Gölü’nün temizlenmesinin Mehmet Özhaseki sayesinde olduğunun da altını çizdi.

25 Aralık 2018 Salı 15:47

Osman Karaaslan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye Kayseri Belediye Başkanlığı döneminde ve Çevre Bakanlığı döneminde yaptığı başarılı hizmetler için teşekkür etti. Karaaslan      “ Özhaseki’nin Ankara’ya yaptığı başarılı çalışmaları Gölbaşı halkı tarafından takdir topluyor.  Mogan Gölü Kurtarıldıysa Özhaseki sayesinde.  Gölbaşı halkı Özhaseki’ye ellerinden gelen bütün desteği sonuna kadar verecektir.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 25.12.2018 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.