Spor Tesislerine Yoğun İlgi

Altındağ Belediyesi'nde açılışı yapılan Spor Tsesilerine ilgi büyük. Ücretsiz hizmete açılan spor kurslarına kayıt yaptırmak isteyen gençler tesislere akın etti.

12 Mart 2022 Cumartesi 10:31
Spor Tesislerine Yoğun İlgi

Altındağ Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay açılışı gerçekleşen spor tesisleri yoğun ilgi gördü. Ücretsizhizmet sunan Yıldıztepe Mahallesi Spor Tesisi'nde verilen tekvando kurslarına 426 genç kayıt yaptırdı. Gençler en büyük ilgiyi ise judaya gösterdi. Beşikkaya Spor Tesisi'nde verilen judo kurslarına 500 genç kayıt oldu.

"Geleceğin şampiyonları buradan çıkacak" 

Yoğun ilgiden memnun olduğunu belirten Altındağ Belediye Başkanı "Gençlerimiz çok azimli, istekli... Spor yapmak için can atıyor, başarıya ulaşmak için ter döküyorlar. Hepsine çok inanıyor ve çok güveniyorum. Bu tesisler sayesinde inanıyorum ki, geleceğin şampiyonları Altındağ'dan yetişecek."dedi. Verilen tekvando kurslarına 1.sınıf'tan itibaren öğrenci kabul ediliyor.                                                Tesislerden yararlanabilmek için Altındağ'da ikamet edilmesi yeterli. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.