Tiryaki, Büyükşehir’e Aday mı?

KONTV’de yayınlanan Spor Dünyası Programına katılan Veysel Tiryaki’ye aday olup olmayacağı soruldu. Bakın Tiryaki ne dedi?

09 Nisan 2018 Pazartesi 17:43
Tiryaki, Büyükşehir’e Aday mı?

Tiryaki’nin verdiği cevap şöyle:

“Kıymetli abimiz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, henüz göreve yeni başladı ona destek olmak bizim görevimiz.. Ankara’nın kültürde, sanatta ve  spor alanında çok eksiklikleri var.

Ankara’ya hizmet edilmesi lazım. Şunun için önemli Türkiye’deki 81 ilin buradan örnek alması lazım. Buradaki okullaşma oranının daha iyi olması lazım, spor altyapı’ sının daha iyi olması lazım, kültür sanat faaliyetleri açısından şehirleşme, kent mimarisi açısından daha iyi olması lazım. Burada toplumun daha huzurlu yaşadığı bir kent oluşturmamız lazım. Üzülüyorum bu konuda”

Son Güncelleme: 09.04.2018 17:56
Anahtar Kelimeler:
VEYSEL TİRYAKİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.