Toplu Ulaşımlara Cenaze Namazı

Ankara genelinde bulunan toplu ulaşımların büyük bir bölümü gelen zamlardan dolayı araçlarını çalıştıramadıkları ve ücretlerin birbirini dengelemediği gerekçesi ile esnaf tepki olarak 7 Mart saat 15.00'te Dolmuş ve Minibüs esnaflığının gıyaben cenaze namazını kılacak.

07 Mart 2022 Pazartesi 10:21
Toplu Ulaşımlara Cenaze Namazı

Ankara'da gelen zamlardan sonra akaryakıt bayilerine ve bankalara olan borçlarından dolayı icralık olduğunu söyleyen esnaf, araçlarını çalıştıramayacak hale geldiklerini belirten bir beyannamede bulundu. Gelen zamlar ve alınan ücretlerin birbirlerini dengelemediği ve gelirlerin günlük giderleri karşılamadığı belirtilen beyannamede, Biniş ücretlerine zam, özel halk otobüsleri ve minibüslerde kullanılan akaryakıta KDV ve ÖTV muafiyeti ve ücretsiz ve indirimli tarifelerden yararlanan kişiler için gerekli önlemlerin alınması (düzenli geliri olanların yararlanamaması gibi) taleplerde bulunuldu. Bununla beraber 7 Mart 2022 tarihinde saat 11.45'te Gıyaben Cenaze Namazlarının kılınacağını ve 12.00'da Gül Baba Dolmuş Durakları, Bentderesi ve Altındağ adreslerinde basın açıklaması yapılacağı bildirildi. 

İstenilen tedbirlerin alınmaması durumunda Akaryakıt alımı alamadıklarından dolayı Esnaflar olarak 10 Mart 2022 Perşembe günü itibari ile hizmete devam edemeyeceklerini belirttiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.