Tuna'dan Yeşil Işık! ''Talep Gelirse Değerlendiririz''

Ankara’nın eksikliklerinden olan bisiklet yolarıyla ilgili Başkan Mustafa Tuna’dan yeşil ışık geldi: “İlçe belediyelerinden talep gelirse değerlendiririz.”

04 Aralık 2017 Pazartesi 09:32
Tuna'dan Yeşil Işık! ''Talep Gelirse Değerlendiririz''

Bisiklet yollarına sıcak baktığını belirten Tuna, “Ankara’da keşke bisiklet yolları olabilse. Ama gerçekçi olmak lazım, mevcut imar durumları, yollar, araçlar durum ortada. Kentin uygun bölgelerinde olabilir. İlçelerden bu yönde talepler gelirse değerlendiririz” diye konuştu.

KIZILAY BENİ ÜZÜYOR

Kent merkezinin canlandırılması gerektiğini de belirten Tuna, “Kızılay’ın mevcut hali beni üzüyor. Eskiden orada telefon hattı bile hava parasıyla satılıyordu. Önce Güvenpark’ın mevcut karmaşıklığına bir çözüm bulacağız sonra Kızılay’ın eski haline dönmesi için projeler üreteceğiz” dedi. 

Kaynak:Hürriyet

Anahtar Kelimeler:
Mustafa TunaBisiklet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.