Tuna Servisciler Odası'nın Genel Kurul'una Katıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara Servis Aracı İşletmecileri Odası’nın 8. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

20 Ocak 2018 Cumartesi 19:08
Tuna Servisciler Odası'nın Genel Kurul'una Katıldı!

       Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen kongreye katılan Başkan Tuna’ya salonu dolduran şoför esnafı alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu.

               Servisçi esnafın yaptığı görevin bir kamu hizmeti olduğunu dolayısıyla yaptıkları işin hiç de kolay olmadığı ifadeden Başkan Tuna, kendilerine düşen görevinde esnafın işini kolaylaştıracak, trafikteki sıkıntıları asgariye indirecek, yeni yollar, yeni köprüler açmak olduğunu kaydetti.

         Tüm bu çalışmalar da gelecek süreçte aralıksız gerçekleştireceklerinin altını çizen Başkan Tuna,“Ankara'mızın trafiğinin rahat olması Ankara'da yaşayan halkımızın rahat olması demektir. Sizlerin de işlerini daha verimli yapması anlamına gelir.  Bu çerçeve de bizler de üzerimize düşeni yapmaya çalışıyor ve Ankara trafiğinin daha da rahat olmasına gayret ediyoruz” diye konuştu.

Servis Aracı İşletmecileri Odası’nın 8. Olağan Genel Kurulu’nun bir demokrasi yarışı, kardeşliğin, barışın, huzurun temini olması gerektiğine vurgulayan Başkan Tuna şunları söyledi:

 “Bugünkü yaşadığımız ortam malum, etrafımızdaki yaşananlar malum, bütün haçlıların, İslam'a karşı, ülkemize karşı, davranışlarını hepimiz yakından takip ediyoruz. Dolayısıyla bize düşen birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daha da pekiştirmek olmalı.  Bir olup, beraber olup, çok güçlü olmak zorundayız.  Esnafımız her zamana için ülkemizin birliğinin, beraberliğinin, kardeşliğinin harcı olmuştur ve sizlerden de zaten bu beklenir.”

 

“İMKANLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Mustafa Tuna , sözlerini şöyle sürdürdü:

“Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde elimizden gelen ne varsa bundan daha önce olduğu gibi bundan sonra da sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Kongreniz hayırlara vesile olsun."

Anahtar Kelimeler:
Tuna
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.