Tunalı Hilmi için ‘Tuna’ formülü

ATO’nun Tunalı Hilmi Caddesi, 7. Cadde ve Bestekâr Sokak’ın trafiğe kapatılması talebini değerlendiren Başkanı Tuna, “Buna referandumla karar veririz” ifadelerini kullandı

07 Aralık 2017 Perşembe 10:43
Tunalı Hilmi için ‘Tuna’ formülü

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran geçtiğimiz günlerde SABAH Ankara'ya yaptığı açıklamalarda, Tunalı Hilmi, Bahçelievler 7. Cadde ve Bestekâr Sokak'ın trafiğe kapatılarak yayalaştırma çalışması yapılması gerektiğini ifade etmişti. Başkan Gürsel Baran, bu caddelerin trafiğe kapatılmasıyla bölgedeki esnafın önemli bir kazanç sağlayacağını belirtmişti. ATO Başkanı Baran'ın bu fikrine, başkentliler de destek vererek caddelerin trafiğe kapatılması gerektiğini söylemişti.

GEREĞİNİ YAPARIZ
Tunalı Hilmi, Bahçelievler 7. Cadde ve Bestekâr Sokak'ın trafiğe kapatılması ile ilgili son sözü söyleyecek kurum Ankara Büyükşehir Belediyesi… SABAH Ankara'ya caddelerin kapatılması ile ilgili açıklamalarda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Bu üç caddedeki esnafımız, mahalleli ve vatandaş ortak bir akılda buluşup, karar verirse biz onu yaparız. Esnafın ve vatandaşın yararına olan her işte elimizi taşın altına koyarız. Bu konuda referandum yaparız ve vatandaşın verdiği karara göre gereğini yaparız. Biz asla oyunbozan olmayız. Vatandaşın istediği bir proje için tüm imkânlarımızı da seferber ederiz" dedi.

ÖRNEKLERİ VAR
Ankara'nın yayalaştırma projelerine ihtiyacı olduğunu da belirten Başkan Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Dünyada birçok güzel yayalaştırma projesi örneği bulunuyor. Yayalaştırma ve bisiklet yolu çalışmaları insanların yaşam kalitesini arttıran projelerdir. Bu tür çalışmalarla insanların mutlu olduğu biliniyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bizde vatandaşın mutluluğu için ne gerekiyorsa yaparız" şeklinde konuştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan Belediye Başkanlığı döneminde de vatandaşın fikrine büyük önem gösteriyordu. Başkan Tuna, Sincan'da hayata geçireceği önemli projelerin kararını anket yaparak alıyordu. Başkan Tuna, "Sincan Belediye Başkanı olduğum günlerde kentte hayata geçireceğimiz projeleri vatandaşlarımızla anket yaparak belirliyorduk. Bu anketle de projelerde ne tür özellikler istediklerini soruyoruz. 'Ben yaptım oldu' mantığı doğru değil. Vatandaş ne derse o olur" dedi.

sabah

Son Güncelleme: 07.12.2017 10:46
Anahtar Kelimeler:
TunaTunalı Hilmi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.