Veysel Tiryaki ismi Altındağ’da büyük coşkuyla karşılandı

09 Şubat 2024 Cuma 11:58
Veysel Tiryaki ismi Altındağ’da büyük coşkuyla karşılandı

“Altındağ’ın efsane başkanı” olarak nitelendirilen ve tekrar Altındağ Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Veysel Tiryaki, “Evim” dediği Altındağ’da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Gerçekleştirdiği dev projelerle Altındağ’ın çehresini değiştiren Veysel Tiryaki, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Mahalleleri dolaşan, esnaf ve Pazar ziyareti yapan, muhtarlarla görüşen, sivil toplum örgütleri ile bir araya gelen Tiryaki, kendi döneminde açtığı kadın eğitim kültür merkezlerinde de Altındağlılarla bir araya geliyor.

Tiryaki’den “Dost Belediyecilik” vizyonu

 “15 yıl zarfında Altındağ’da olmaz denilenleri oldurduk, yapılamaz denilenleri yaptık, başarılamaz denilenleri başardık. 2004 yılında yüzde 85’i gecekondularla kaplı, yüzde 70’i imarsız olan Altındağ’ın o günleri çok gerilerde kaldı. Altındağ dönüştü, değişti, gelişti, güzelleşti. Altındağ’ın dev gibi sorunlarına neşter vurduk. Büyük bir kentsel ve sosyal dönüşüm hamlesi başlattık. Altındağ’ın fark edilmesini sağladık.”  diye konuşan Veysel Tiryaki sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yapılacak daha çok işimiz, gidilecek daha çok yolumuz var. Şimdi Altındağ’da yeni hayaller kurma,  bu hayalleri hep birlikte gerçeğe dönüştürme vakti. Şehri imar ederken, gönülleri de imar etmek, kalplerde iz bırakmak bizim belediyecilik felsefemiz. Bizim kapımız vatandaşlarımıza hep açık oldu, bundan sonra da öyle olacak. Yeni dönemde de yine Altındağlıların en yakın dostu biz olalım istiyoruz.  Dost belediyecilik anlayışımız ile Altındağlıların daima yanında, yakınında olmak istiyoruz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.