Veysel Tiryaki’den, Sanayi Çalışanları İçin Modern Sosyal Tesisler

Cumhur İttifakı AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’den, sanayi çalışanları için 2 adet sosyal tesis… AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, OSTİM ve İvedik Organize Sanayi Bölgelerinde işçi ve işverenlerin kullanımına açık 2 Sanayi Çalışanları Sosyal Tesisini Yenimahalle’ye kazandıracaklarını belirtti.

05 Mart 2019 Salı 11:03
Veysel Tiryaki’den, Sanayi Çalışanları İçin Modern Sosyal Tesisler

Veysel Tiryaki, sosyal tesislerde, “Mesleki yeterlilik eğitimleri, yabancı dil merkezi, psikolojik ve sosyal destek merkezi, sağlık merkezi, spor merkezi ve kapalı yüzme havuzu bulunacak. Sanayi çalışanlarımız, sanayi içerisinde rahatlamak için kaliteli ortam ve kendilerini geliştirmek için de özel kurs ve atölyelere ücretsiz ulaşacak. Sanayicimiz ve çalışanlarımız mutlu ve huzurlu olursa, bu üretime ve ülkenin katma değerine yansır. Sanayicimiz ve esnafımız hak ettiği değere kavuşacak” dedi.

“VEYSEL TİRYAKİ’DEN YENİMAHALLE’NİN İHTİYACINA YÖNELİK PROJELER”

Veysel Tiryaki’den Yenimahalle’nin ihtiyacına yönelik, Türkiye’de ses getirecek projeler… Yenimahalle’nin Türkiye’nin en önemli organize sanayi merkezlerine sahip olduğunu söyleyen Veysel Tiryaki, “Sanayicimiz ve esnafımız için belediyecilik anlamında daha iyi hizmetler üretilmeli. Sanayi Çalışanları Sosyal Tesisleri sanayici ve esnafımız için ilk olacak” diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Sanayi Çalışanları Sosyal Tesislerinde mesleki yeterlilik belgesi eğitim programları düzenleyeceğiz. Sanayi bölgesi çalışanlarının ihtiyaç duyduğu güncel teknolojik gelişmeler, program, alet ve teçhizat kullanımlarının öğrenilmesi gibi eğitimler de verilecek. Tesislerde çalışanların katılabileceği yabancı dil kursları düzenlenecek. Uygulanan destek programları ile uzman psikologlar eşliğinde talep eden çalışanlara, psikolojik destek sağlanacak. Tesis içerisinde halı saha ve çok amaçlı saha bulunan bir açık hava kompleksi inşa edeceğiz. Ayrıca kapalı alanda olimpik yüzme havuzu, hamam, sauna ve fin hamamı bulunan bir tesisimiz de mevcut olacak. İçinde aile hekimliği, göz ve diş hastalıkları muayenesi imkânları bulunan bir sağlık merkezini tesisimizin içine kuracağız. İşçi, işveren ve ailelerin yararlanabileceği bir kafeterya ve restoran da tesisin içerisinde yer alacak.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.