YARKADAŞ, 50+1’İ ÖNCE YERDEN YERE VURDU DEĞİŞTİRELİM DENİNCE DE ENAYİ Mİ VAR? DEDİ

02 Mayıs 2024 Perşembe 16:08

CHP’den daha önce yapılan açıklamalarda 50+1’i yanlış bulduğunu parlamenter sisteme dönülmesi gerektiği savunuluyordu. Şimdi ise CHP’li kaynaklardan yapılan açıklamalarda 50+1’e sahip çıkıldı. 50+1 konusu, tv100 ekranlarında yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında da masaya yatırıldı. Programda Gazeteci Barış Yarkadaş, önce 50+1’i yerden yere vurdu ardından enayi miyiz değiştirelim? Dedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel 50+1 sistemine önce karşı çıkmış yerel seçimlerinde aldığı oy oranından sonra da ekonomik çıkmaza yol açıyor,demokrasinin önünde engel teşkil ediyor dediği 50+1 sistemine sahip çıktı. TV100 ekranlarında Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı Programında da benzer bir tutum gazeteci Barış Yarkadaş’tan geldi. Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan’ın 50+1’i değiştirelim demesi üzerine,  Yarkadaş programda dakikalarca yerden yere vurduğu 50+1 sistemi için enayi miyiz değiştireceğiz? Dedi. Burhan da bu sözlerin üzerine “siyasetin en büyük sıkıntısı ilkesellik” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 02.05.2024 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.