Yeniden Refah Partisi Yenimahalle ilçe Başkanlığı sahada vatandaşlarla buluştu

Yeniden Refah Partisi yaklaşan Yerel yönetimler seçimleri öncesinde saha çalışmalarına hız vermeye başladı. İlçe Başkanlığına yeni atanan İlçe Başkanı Mümtaz Çelik ve Yönetimi, Kocaeli Milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı Mehmet Aşıla ve partililer Demet evler esnafını ziyaret ederek vatandaş ile tek tek sohbet etti.

13 Eylül 2023 Çarşamba 09:13
Yeniden Refah Partisi Yenimahalle ilçe Başkanlığı sahada vatandaşlarla buluştu

Vatandaşların teveccühü ile mutlu olan parti üyeleri üye olmak isteynlerinde partiye üyeliklerini gerçekleştirdi. ilçe başkanı Mümtaz Çelik  yaptığı açıklmada : vatandaşımız büyük bir teveccüh gösteriyor

Vatandaşımız ve esafımız ekonamik sıkıntılardan artık bunalmış durumda. Bu gün bir çok vatandaşaımız ,gelecek için yeniden refah a teveccüh gösteriyor.Bu ziyaretlerimizde partimize bir çok üyede kazandırdık.Yeniden refah partisi önceden olduğu gibi bundan sonrada halkımızın  ve esnafımızın yanında olmaya devam edecektir dedi. 

Son Güncelleme: 13.09.2023 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.