Yerel Seçim Öncesi İYİ Parti'den İmamoğlu ve Yavaş Mesajı

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, görevlerine devam etmek isteyen İmamoğlu ve Yavaş hakkında açıklama yaptı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş, görevlerine devam etmek istediklerini açıkladı.

04 Eylül 2023 Pazartesi 11:29
Yerel Seçim Öncesi İYİ Parti'den İmamoğlu ve Yavaş Mesajı

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, görevlerine devam etmek isteyen İmamoğlu ve Yavaş hakkında açıklama yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş, görevlerine devam etmek istediklerini açıkladı. 

İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylık kararından sonra İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu açıklama yaptı. 

Cumhuriyet gazetesinden İklim Öngel'in sorularını yanıtlayan Zorlu, İmamoğlu ve Yavaş'ın kararıyla ilgili şunları söyledi: 

"Evet takip ettiğim kadarıyla aday olmak istediklerini beyan ettiler. Başarılar diliyorum. Her iki büyükşehir belediye başkanı da millet ittifakının adayları olarak 2019’da sonuca ulaştılar ve imkansızlıklara rağmen İstanbul ve Ankara’da önemli çalışmalara imza attılar."

"İTTİFAK" MESAJI

Akşener, seçimlere ittifaksız girme çağrısı yapmıştı. Zorlu, yerel seçimlerde ittifak konusuyla ilgili de, "Yerelde milletin faydasına olacak şekilde hareket edeceğiz. Eğer bir işbirliği olacaksa bunun hem millet hem de yerel sahada bir karşılığı ve olabildiğince herkesi kuşatacak meşru bir dayanağı olmalı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.