2017'de Keçiören'de Asfalt Seferberliği

Keçiören Belediyesi ekipleri sokak sokak tarama yaparak yolları daha güvenli ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için son hızla çalışmalarını sürdürüyor.

02 Ocak 2018 Salı 10:50
2017'de Keçiören'de Asfalt Seferberliği

2017 yılında 72 bin 500 metrekare tretuvar döşeyen, 85 bin ton asfalt döken Keçiören Belediyesi, bordür ve tretuvar çalışmalarında engelli vatandaşların rahatça hareket edebilecekleri kaldırımlar yapmaya ayrı bir özen gösterdi.

Bordür yükseklikleri normal hatta 10-12 cm otopark girişlerinde 2-4 cm arasında değişen şekilde yapılırken  engelli vatandaşlar için engelli girişlerinde % 5 eğim standardı sağlandı. Vatandaşların güvenli bir şekilde tretuvarda yürümesini sağlamak ve gece yol hattını belirginleştirmek için 30 cm yüksekliğinde, esnek, reflektörlü delinatörler  bordür üzerinde belli aralıklarla da monte edildi.

Bordür-tretuvar çalışmaları yürütülen mahallelerde asfalt kazıyıcı ile yıpranmış asfaltlar kazılıp yeni asfalt serim çalışmaları yapılırken, yıpranmış ve altyapı sorunu olmayan sokaklarda da trimer (freze) ile bozulmuş yüzeyler kazınıp, asfalt serim çalışmaları yürütüldü.

Türkiye’nin en büyük ilçelerinde biri olan Keçiören’in altyapıda da öncü olduğuna dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak çalışmalarla ilgili şunları söyledi; "Keçiören'in genelinde bozuk, kötü, yıpranmış yol ve kaldırım bırakmama gayretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim için her şeyin önünde gelirken, Keçiören'i altyapı standartları yüksek bir şehir yapmaya da devam ediyoruz. Yeni yılda da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edecek, Keçiören'i çok daha güvenli hale getirmenin çabası içinde olacağız."

Anahtar Kelimeler:
AnkaraKeçiörenAsfalt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.