AKYURT’TA ARSA KAVGASI

Akyurt Belediye Meclisi’nde yaşanan arsa satışlarına ilişkin iddialar nedeni ile 6 meclis üyesi toplantıya katılmadı.

04 Ağustos 2023 Cuma 09:16
AKYURT’TA ARSA KAVGASI

Akyurt Belediye Meclisi’nde yaşanan arsa satışlarına ilişkin iddialar nedeni ile 6 meclis üyesi toplantıya katılmadı.
90 Dönüm arsanın satıldığını, 19 dönümün daha satılacağını iddia eden meclis üyelerinin toplantıyı protesto ederek katılmadıkları söylendi. Yerel basından edinilen bilgilere göre Balıkhisar İmar 1624 ada 4 parseldeki 14 dönüm ve Büğdüz İmar 2036 ada 3 parseldeki 4 bin 904 metrekarelik taşınmazların satış kararının alınacağı toplantıya, 1 belediye meclis üyesinin mazereti nedeniyle, 6 belediye meclis üyesinin ise karara imza atmamak için katılmadığı iddia edildi. Toplantıya katılmayan meclis üyelerinin önceki toplantılarda toplamda 19 dönüm alana sahip arazilerin satışına karşı çıktığı öğrenildi.
8 Belediye Meclis üyesinin imzasıyla alınan satış kararı ilgili komisyonlara sevk edildi. Takdir ve Kıymet Komisyonunun çalışmalarının ardından ihale süreci başlamış olacak.
 

GEYİK YAVRUSU ŞEHRE İNDİ
Ankara'da yerleşim birimine inen geyik yavrusu ekiplerce doğal yaşam alanına bırakıldı
Ankara'nın Güdül ilçesinde evlerin bulunduğu bölgeye inen geyik yavrusu, ekiplerce yakalanarak daha güvenli olması için doğaya salındı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.