Altındağ Belediyesi Açılışlara Doymuyor!

Altındağ Belediyesi, açılışlarına ara vermeden devam ediyor. Ankara’da mahalle camileri dönemini başlatan belediye, son olarak Feridun Çelik Mahallesi’ne inşa ettiği Mehmetçik Camii’ni hizmete açtı.

26 Ocak 2019 Cumartesi 12:53
Altındağ Belediyesi Açılışlara Doymuyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda okul, cami, spor tesisi, polis karakolu ve sağlık merkezleri gibi sayısız yatırım gerçekleştirdik. Altındağ’da hayata geçirdiğimiz dönüşüm sayesinde, Altındağ’ı Ankara’nın hatta Türkiye’nin modern yüzü haline getirdik” dedi.

Başkan Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Altındağ İlçe Müftüsü Enver Türkmen, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, ilçe teşkilatı, Altındağ Belediyesi meclis üyeleri, birim müdürleri, ilçe muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ney dinletisiyle başlayan tören Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Başkan Tiryaki, Mustafa Tuna ve protokol üyeleri, Mehmetçik Camii’nde Cuma Namazı kıldı.

Veysel Tiryaki, konuşmasında duygularını şu sözlerle ifade etti:

SELÇUKLU MİMARİSİNE UYGUN CAMİLER

“Tüm tesislerimize düşünerek, anlam ifade edecek isimler koyduk. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Mehmetçik Camii’nin ismi de bizler için çok kıymetli. Vatanı, milleti ve bayrağı uğruna ülkesine hizmet eden Mehmetçiklerimiz’in adını verdik. Mimarisiyle kültürümüze uygun camiler yapmak için gayret ettik. Selçuklu mimarisine uygun inşa ettiğimiz camilerimiz geniş, ferah ve yemyeşil bahçelerin içinde yer alıyor. Cemaatin hayır dualarının yükseldiği camilerimizde herkes gelip rahatça ibadet edecek.

PROJELERİMİZİ 100 YIL SONRASINI PLANLAYARAK GERÇEKLEŞTİRDİK

Her hafta yaptığımız açılış programlarında bize desteklerinizi eksik etmediniz. Biz sizin desteğinizi dua olarak gördük. Seçim arifesindeyiz. Önümüzde yerel seçim var. Seçime kadar Altındağ’a karşı borcumuz olan hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. İnsanların ve Mevla’nın razı olacağı işler yapmaya gayret ettik. Projelerimizi 100 yıl sonrasını planlayarak gerçekleştirdik. Altındağ Türkiye’de en hızlı değişen ilçedir. Daha 49 tane biten ve açılışını yapacağımız tesis var.

“TİRYAKİ’NİN YAPTIĞI HER İŞİN BİR FELSEFESİ VAR”

Veysel Tiryaki’nin yaptığı her işin bir felsefesi olduğunu belirten AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin; “Mehmetçik Camii mimarisi ve yeşil alanı ile Altındağ’a değer katacak. Siyasetin eser belediyeciliğinde Veysel Tiryaki büyük hizmetler yaptı. Başkan ardında çok güzel eserler bırakarak Altındağlılar’ın kalplerinde iz bırakacak. Mevlam yeni yeni zaferler kazanmayı nasip etsin” dedi.

“AÇILIŞLAR İÇERİSİNDE EN ÇOK GİTTİĞİMİZ İLÇE ALTINDAĞ OLDU”

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler de şunları söyledi: “Başkanımız 15 yılda çok güzel hizmetler gerçekleştirdi. Açılışlar içerisinde en çok gittiğimiz ilçe Altındağ oldu. Şimdi başka ilçeden adaylığı söz konusu. Yenimahalle’de de üstün başarılar diliyorum. Altındağ’a hizmetlerinden dolayı da teşekkürlerimi iletiyorum

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.