Altındağ Belediyesi'nin uygulaması vatandaşı öldürüyordu

Altındağ Belediyesinin Ankara Hamamönü semtinde keyfi olarak sokakları kapatması, bir vatandaşın ölümüne yol açıyordu.

26 Nisan 2017 Çarşamba 17:17
Altındağ Belediyesi'nin uygulaması vatandaşı öldürüyordu

Ankara Altındağ Belediyesi geçtiğimiz hafta içinde 500'e yakın kişinin yaşadığı Sakarya mahallesinde, Hamamarkası sokağını beton bariyerlerle kapattı.

Vatandaşlar, sokakların kapatılması nedeniyle, araçlarını mahalleye sokamadığı gibi, ambulans, itfaiye veya çöp arabaları da mahalleye giremedi.

Bugün yaşanan olayda ise mahallede yaşayan ve kalp krizi geçiren bir vatandaşa ambulans müdahale edemedi. Gelen ambulans yarım saat mahalleye giremeyip beklemek zorunda kaldı. Daha sonra Kalp krizi geçiren vatandaşı, mahalleli uzun uğraşlar sonucu, kendi imkanlarıyla Ankara Numune hastanesine kaldırdı.

Yaşanan bu olaya mahalle sakinleri büyük tepki gösterdi.

Diğer taraftan hayati tehlikesi devam eden vatandaşın oğlu, mahalleyi bariyerlerle kapatan daire başkanıyla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

memurlar.net

Son Güncelleme: 26.04.2017 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.