Altındağ Tesadüfen Yönetilmiyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ankaradanhaber.com’a açıklamalarda bulundu.

09 Nisan 2018 Pazartesi 13:37
Altındağ Tesadüfen Yönetilmiyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Altındağ’da bir tane spor tesisi yoktu şuan her mahallesinde spor tesisi bulunuyor. Okullara spor salonu yapıyoruz” dedi.  Tiryaki çocuklarımız kötü alışkanlıklardan korumak istiyorsak onları spora yönlendirmeliyiz. Vatandaşımız bizden hizmet beklerken camii istiyor, lokal istiyor ama spor tesisi istemiyor. Eğer Torunlarımızın geleceği için bizden spor tesisi isteyin” açıklamasında bulundu.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, Türkiye’de her gün cinayet haberleri okuyoruz, bu ortamı bizler hazırladık. Sağlıklı bir ruh hali için kültür merkezleri ve spor tesislerinin artması gerekiyor” dedi. Tiryaki, “amacımız sadece fiziken değil ruhen de Altındağ’ı geliştirmek dedi.

Tiryaki, Altındağ Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yaptığı 15 camii olduğunun çizdi.

Tiryaki şöyle konuştu:

“Küçük değil büyük parklar yapıyoruz, Bizde 30 tane kültür merkezinde spor salonu var. İnsanlar ücretsiz geliyor ve bu kapalı tesislerden yararlanıyor.

Yüzme havuzlarını önemsiyoruz. Gültepe yüzme havuzu demek Çinçin’in ortası demek. Suç odaklarının yuvalarında kültür merkezleri parklar yüzme havuzları anaokulları yapıldı. Çinçin de Kadınlar için kültür merkezi var, gençler içinde gençlik merkezi var.

Altındağ Belediyesi tesadüfen yönetilmiyor. Gelecek hedefleri olan, mutlu insanların oluşturduğu bir yönetim kadromuz var.

Hiçbir kuruma borcu olmayan kendi kaynaklarıyla yönetilen ve kendi kaynaklarıyla proje yapan bir yönetimle yönetiliyor.

Ankara’ya katkı yapılmak isteniyorsa bu Altındağ olmadan olmaz. Altındağ, Ankara’nın kalbi. 50 yıldır ihmal ettik gözlerimizi kapadık. Buraya düzgün bakılmalı. 10 yıldır küllerinden yeniden bir Altındağ doğuyor”.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.