ASIM BALCI ANADOLU SORUYOR'DA GAZETECİLERİN SORULARINI CEVAPLADI

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı Anadolu Soruyor Programında Altındağ İlçesinde yaptıkları hizmetlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Balcı, Bu makamlar ağlama yeri değil, vatandaşa hizmet etme çözüm üretme yeridir dedi.

27 Ekim 2022 Perşembe 14:15
ASIM BALCI ANADOLU SORUYOR'DA GAZETECİLERİN SORULARINI CEVAPLADI

AYD Başkanı ve Millet haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan Moderatörlüğünde, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet ve Kanal D Ankara Temsilcisi Zafer Şahin'in sorularını yanıtlayan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı Belediye olarak yaptıkları proje ve hizmetlere ilişkin açıklamalarda bulundu.  

"BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞA NE YAPTI"
"BÜTÇENİN %90'I MERKEZİ HÜKUMETTEN"

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı Büyükşehir Belediyelerinden zaman zaman gelen bütçe yetersiz şikayetlerine ilişkin soruya, Devletin verdiği imkanları görmek lazım, Ankara’da Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesinin yüzde 90’ını merkezi hükumet veriyor. Herkes eşit koşullarda vatandaşa hizmet etme durumundadır. Bahane üretmek isteyen herhangi bir şekilde üretir. Bahane üretmek kolay ama zor olan vatandaşın derdine çare üretmektir. 3,5 yıl geride kaldı, Büyükşehir vatandaşa ne yaptı. Kaç tane sayabilir tereddütlüyüm dedi. 

"BU MAKAMLAR AĞLAMA YERİ DEĞİL"

Kaynakların doğru kullanımı konusunda “kaynağı başka yerlere harcarsanız çarçur ederseniz vatandaşı mağdur edersiniz diyen Asım Balcı, Belediyeleri istihdam alanı olarak görürseniz kaynağı doğru kullanmazsanız vatandaşın suyuna zam yaparsınız. Bu makamlar ağlama yeri değil, vatandaşa hizmet etme çözüm üretme yeridir. Biz Altındağ Belediyesi olarak bütçede yatırım oranımız %33 diğer belediyelere göre bir adım öndeyiz açıklamasında bulundu.
Asım Balcı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kestiği sosyal yardımlara ilişkin İlçe belediyeleri olarak bizler karşılayacağız vatandaşı mağdur etmeyeceğiz. Listeleri talep ettik, listeler geliyor dedi. 

“Başkent Millet Bahçesi Türkiye’nin en büyüğü”

Altındağ İlçesi sınırlarında yer alan Başkent Millet Bahçesi’nin Ankara’ya farklı bir değer kattığını söyleyen Balcı, gerçekleştirilen festivaller, hemşeri günleri, konserler gibi devasa etkinliklerle Ankaralının istifadesine sunulmuş Türkiye’nin en büyük millet Bahçesi olduğunu söyledi. 
Asım Balcı, Altındağ sınırları içerisinde sadece biz 1,5 milyon metrekare yeşil alan yaptık, 35 bin yeni ağaç diktik buralar vatandaşımızın nefes alabileceği yerler dedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.