Belediye Başkanı Çetin'den esnaf ziyareti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, esnafı ziyaret ederek görüş, öneri ve isteklerini dinledi. Çetin, esnafı ziyaretinde yaptığı konuşmada, esnafın ilçenin gelişimine katkı sunmasının yanı sıra istihdama da katkı...

26 Haziran 2019 Çarşamba 11:50
Belediye Başkanı Çetin'den esnaf ziyareti

 Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, esnafı ziyaret ederek görüş, öneri ve isteklerini dinledi.

Çetin, esnafı ziyaretinde yaptığı konuşmada, esnafın ilçenin gelişimine katkı sunmasının yanı sıra istihdama da katkı sunduğunu söyledi.

Çetin, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız ve esnafımızla iç içe olarak isteklerini, taleplerini, önerilerini, beklentilerini dinliyoruz. Bu ziyaretlerimizle biz de kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Belediye olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz. Her çalışmayı vatandaşlarımızın hayat kalitesini artırmak ve yaşamlarını kolaylaştırmak için yapıyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızın bize vermiş olduğu destekle beraber daha modern bir Pursaklar'ı hep birlikte inşa edeceğiz."

Son Güncelleme: 26.06.2019 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.