Beypazarı'nda polis ekipleri, esnafı ve halkı dolandırıcılara karşı bilgilendiriyor

Beypazarı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son zamanlarda telefonla ve internet üzerinden dolandırıcılık

09 Ekim 2020 Cuma 14:23
Beypazarı'nda polis ekipleri, esnafı ve halkı dolandırıcılara karşı bilgilendiriyor

Beypazarı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son zamanlarda telefonla ve internet üzerinden dolandırıcılık olaylarının artması üzerine, çarşıda ve sokaklarda halkı sözlü ve broşür dağıtarak bilgilendiriyor.

Bu konuda çok dikkatli olunması için uyarıda bulunan ekipler, vatandaşların, dolandırıcılar tarafından cep telefonlarına gönderilecek mesajlara dikkat etmeleri ve durumu güvenlik güçlerine bildirmeleri gerektiğini dile getiriyor.

Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, toplumun gelişen teknolojiye paralel bilinçlenmesi için bu tür bir çalışmayı yapmayı uygun bulduklarını söyledi.

Ekiplerin, çarşı içerisinde broşürler dağıtarak bilgilendirme yaptıklarını aktaran Ünlü, bu alandaki çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

Ünlü, Ankara Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Bilge'nin Bir Günü" adlı dergi ile de çocukları bilgilendirmeye başladıklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.