Çankaya'da çöp konteynerleri sabitlendi

Çankaya Belediyesi, çeşitli nedenlerle yerinden çıkan ve kayma riski bulunan çöp konteynerlerini sabitleme çalışmasını tamamladı. Kırkkonaklar’dan, Ayrancı’ya kadar risk taşıyan sokaklardaki 197 çöp konteyneri sabitlendi.

15 Kasım 2017 Çarşamba 11:53
Çankaya'da çöp konteynerleri sabitlendi

Çankaya Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alarak çeşitli nedenlerle yerinden çıkan veya kayma riski bulunan sokaklardaki çöp konteynerlerini  sabitledi. Konteynerler, çöp toplama esnasında bağımsız olması gerektiği için etrafına bordür taşı döşenerek, yerinden çıkarılmaları veya herhangi bir nedenle kaymalarının önüne geçildi. Çankaya Belediyesi ekipleri, Kırkkonaklar’da 10, Seyran Bağlarında 58, Cebeci’de 20, İncesu’da 35, Karapınar’da 34. Dikmen'de 34, Yıldız'da 2, Ayrancı’da 4 adet olmak üzere toplam 197 adet konteyneri çevreye zarar veremeyecek şekilde sabitledi. Sabitleme çalışmasına rağmen risk oluşturan  ya da vatandaşların kaldırılmasını talep ettikleri sokaklardan konteynerler alınacak. 

 

Anahtar Kelimeler:
çankaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.