Çöp Evden Çimento Dökülmüş Kedi Cesedi Çıktı!

Keçiören Güçlükaya Mahallesinde bulunan bir apartman dairesinden yayılan kötü kokulardan rahatsız olan apartman sakinlerinin şikayeti üzerine eve müdahale eden Keçiören Belediyesi ekipleri gördükleri manzara karşısında hayrete düştü

11 Ekim 2017 Çarşamba 09:28
Çöp Evden Çimento Dökülmüş Kedi Cesedi Çıktı!

Keçiören Güçlükaya Mahallesinde bulunan bir apartman dairesinden yayılan kötü kokulardan rahatsız olan apartman sakinlerinin şikayeti üzerine eve müdahale eden Keçiören Belediyesi ekipleri gördükleri manzara karşısında hayrete düştü. Tek başına yaşayan F.T'nin ölen kedisini bile eve gömdüğü tespit edildi.

Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Keçiören İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ve Keçiören Emniyet Müdürlüğü’nden gelen polis ekiplerince yapılan ortak çalışmada çöp ev olduğu tespiti üzerine harekete geçildi.

Dispozofobi olarak da bilinen biriktirme hastalığı nedeni ile çöplerle birlikte yaşayanlar kendi sağlıklarının yanı sıra çevre sağlığını da tehdit ediyor. Yapılan temizlik çalışması ile belirtilen evden 1 kamyon dolusu çöp çıktı.  Çöpleri biriktiren 45 yaşındaki F.T.'nin, ölen kedisini bile üzerine çimento dökerek eve gömmesi ise büyük şaşkınlık yarattı. Kedi cesedi ve çürümüş balıkların evdeki dayanılmaz kokuyu artırmasına rağmen F.T ise direnç göstererek evinin temizlenmesine karşı çıktı.

Evlerde biriktirilen çöpe müdahale eden belediye ekipleri, tüm katı atık, evsel atık, çöp, karton kutu, plastik ve teneke kutuları topladı. Temizlik çalışmalarının sonunda çöp biriktirilen ev, ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Keçiören Belediyesi’ne gelen bütün şikayet ve ihbarların anında değerlendirildiğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Halkımızın sağlığını ve yaşam koşullarını tehdit edecek hiçbir olaya müsaade etmiyoruz ve gelen ihbarlara hemen müdahalede bulunuyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
çöp EvKedi Cesedi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.