Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, muhtarlarlabuluştu

İlçede yeni hizmete giren Buzlu Spor Kompleksi ve Yüzme Havuzunda düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Baki Demirbaş, hizmet noktasında imkanları ölçüsünde ilçedeki tüm mahallelere dokunduklarını söyledi.

20 Ocak 2023 Cuma 16:17
Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, muhtarlarlabuluştu

İlçede yeni hizmete giren Buzlu Spor Kompleksi ve Yüzme Havuzunda düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Baki Demirbaş, hizmet noktasında imkanları ölçüsünde ilçedeki tüm mahallelere dokunduklarını söyledi.
Bu gün toplandıkları spor kompleksi başta olmak üzere ilçeye bir çok hizmet yaptıklarını vurgulayan Başkan Demirbaş, yaptıkları hizmetleri ve çalışmaları anlattı.  
Geçtiğimiz hafta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) yürüttüğü temaslar hakkında bilgi veren Başkan Demirbaş, şunları söyledi:  
‘’İnşallah bunda sonrada da en iyi hizmetleri vatandaşlarımız için yapmaya devam edeceğiz. 2023 yıl Cumhuriyetimizin 100 yılı, anlamlı bir yılı hep birlikte yaşıyoruz. Yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden dizlere bolca selam getirdim. 1571 yılında Osmanlı İmparatorluğu tarafından fethedilen tarihi ve manevi mekanlarıyla dolu olan yavru vatanı ilk fırsatta ziyaret etmenizi öneriyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi bundan önce olduğu gibi seçimin ardından daha güçlü projelerle ve eserlerle Türkiye Yüzyılında çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’
Düzenlenen program nedeniyle Belediye Başkanı Baki Demirbaş’a teşekkür ede AK Parti İçe Başkanı Erhan Kuşçu da, ‘’Belediye Başkanımızın da söylediği gibi bu içerisinde bulunduğumuz mekanda olduğu gibi ilçemizde hem yerel yönetim olarak hem de merkezi hükümet olarak güzel hizmetler kazandırıldı. Bizim derdimiz hizmet etmek. Bu 4 yıllık süreçte ilçemize hem iktidarımız hem de belediyemiz güzel işler kazandırdığını düşünüyorum’’ diye konuştu.
Cumhur ittifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini anlatan MHP İlçe Başkanı İhsan Mutlu ise, ‘’Bütün herkese kapılarımız açık. Bütün Çubuklu hemşerilerimiz bizim kardeşimizdir. 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakına sizleri destek olmaya davet ediyorum’’ ifadesini kullandı.
Toplantıya, Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Sadık Can, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve ilçedeki muhtarlar katıldı.

Son Güncelleme: 20.01.2023 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.