Demirel'den Bürokratlara Uyarı!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediyenin, 24 saat esasına göre toplumun tüm kesimlerine hitap eden hizmet kurumu olduğunu belirterek, "Benim telefonum 24 saat açıktır. Tüm bürokratlarımızın telefonları da 24 saat açık olacaktır. Telefonlar hiç kapanmayacak. Vatandaşımızın problemlerini en kısa sürede çözmek durumundayız" dedi.

22 Ocak 2018 Pazartesi 13:32
Demirel'den Bürokratlara Uyarı!

Enver Demirel, amaçlarının hizmet ve yatırımlarla ilçede yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artırmak olduğunu belirterek, "İlçemiz büyüyor. Nüfusumuz 600 bine ulaştı. Birçok alanda hizmet gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerimizi yaparken eksiklerimiz olabilir. Vatandaşımız çeşitli iletişim kanalarından bize olumlu-olumsuz bildirimde bulunuyorlar. Zaman zaman eleştiriler de oluyor. Hakaret içermeyen, yapıcı eleştirilere her zaman açığız. Eleştiriler, yorumlar bize yol gösterir; eksiklerimizi görmemizi ve bu eksiklikleri süratle gidermemizi sağlar" değerlendirmesini yaptı.

GÜLERYÜZLÜ OLUN
Demirel, belediye personelinin de vatandaşa karşı her zaman güleryüzlü olması gerektiğini belirterek, "Hemşehrilerimizin memnuniyeti, mutluluğu bizim önceliğimizdir " dedi.

Anahtar Kelimeler:
EtimesgutEnver Demirel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.