Demirel: '''Tutamayacağınız Sözleri Vermeyin''

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Eryaman Türkkonut İlkokulu sınıf temsilcileri ve okul yöneticilerinden oluşan heyeti kabul etti.

03 Ocak 2018 Çarşamba 14:06
Demirel: '''Tutamayacağınız Sözleri Vermeyin''

Arkadaşlarının oylarıyla seçilen okul temsilcileri, Başkan Demirel'i ziyaret ederek yönetim teknikleri hakkında bilgi aldılar. Demirel, öğrencilerin sorularını cevapladı, yönetim tecrübelerini aktardı.

Başkan Demirel, 14 yıldır belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak, "Şehrimizin ihtiyaçlarını, önceliklerini iyi belirleyerek yerinde ve doğru hizmet ve yatırımlar yapmak durumundayız. Hemşehrilerimize karşı bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir sözümüz olmadı. Ne söz verdiysek yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz. Sizler de okulunuzun seçim dönemlerinde okunuzun ihtiyaçlarını iyi belirleyin, yapabileceklerinizi arkadaşlarınıza anlatın" tavsiyesinde bulundu.

Öğrenciler, Demirel'den okulları için bazı taleplerde de bulunurken, bir öğrencinin, "Başkanım, birşey istemiyoruz. Canınız sağolsun, yeter ki siz bizim belediye başkalığımıza devam edin, başka bir istediğimiz yok" karşılığını vermesi başkan Demirel'i duygulandırdı

Son Güncelleme: 03.01.2018 14:10
Anahtar Kelimeler:
Enver Demirel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.