Depremzede Çocuklar Gülsün Diye

Etimesgut Belediyesi, depremin psikolojik yaralarını sarmak için depremzedelere yönelik etkinlikler düzenliyor.

13 Mart 2023 Pazartesi 13:04
Depremzede Çocuklar Gülsün Diye

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta mobil aşevi kuran belediye aşevinin bahçesinde depremzede çocuklara yönelik eğlence programı düzenledi. Mısırlar patlatıldı, açık hava sinemasında film gösterimi sunuldu. Çocuklar mısırlarını yiyerek açık havada film izlediler. Filmin ardından çocuklar için müzik eşliğinde eğlenme imkanı buldular. Ailelerde çocukların mutluluğuna ortak oldu. Aileler depremden özellikle çocukların çok olumsuz etkilendiğini ve bu tür programlarla moral ve motivasyonlarının arttığını ifade ettiler.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de, depremzedelere yönelik bu tür etkinliklerin hem deprem bölgesinde hem de Etimesgut’ta devam edeceğini ifade ederek, “Çocuklarımızın yüzünün gülmesi dünyalara değer. Gerçekten çok ağır bir yıkım söz konusu. Bu hem fiziki hem de psikolojik yıkım. Devlet millet el ele vererek birlikte bu yıkımın altından kalkacağız.
Biz de belediye olarak tüm imkanlarımızı depremzedelerimiz için seferber ettik” dedi.

Son Güncelleme: 13.03.2023 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.