Enver Demirel Büyükşehir Meclis Üyelerini Ağırladı!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyelerini ağırladı.

12 Aralık 2017 Salı 21:13
Enver Demirel Büyükşehir Meclis Üyelerini Ağırladı!

2018 mali yılı bütçesinin onaylanması nedeniyle geleneksel hale getirilen bütçe yemekleri kapsamında düzenlenen programa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, Milliyetçi Hareket Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi'nin büyükşehir belediyesi meclis üyeleri katıldı.

Başkan Demirel, katılımları için belediye başkanları ve meclis üyelerine teşekkür ederek, "2018 yılı belediye bütçemiz 330 milyon TL olarak büyükşehir belediyemizde de onaylandı. Bu vesileyle meclis üyelerimizi ilçemizde misafir etmek istedik. Belediye başkanlarımızı ve belediye meclis üyelerimizi ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duydum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
EtimesgutEnver Demirel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.