Esnafa ve üreticiye tam destek verdik

16 Şubat 2024 Cuma 12:25
Esnafa ve üreticiye tam destek verdik

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çiçek üretimi ve satışı yapan seracılarla İvedik Köy Konağı’nda bir araya geldi. Yaşar, “Göreve geldiğim günden bu yana esnaf ve üreticiye tam destek verdik” dedi.

Karşıyaka Mezarlığı ve çevresinde faaliyet gösteren seracıların sorunlarını dinleyerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunan Başkan Yaşar, “Ülke olarak çok sıkıntılı günler yaşıyoruz. Özellikle ekonomik olarak düze çıkmanın yolu bir an önce üretmekten geçiyor. Ülkemizin milli hasılasını yükseltmek için bir an önce üretim esaslı bir politikayı hayata geçirmek ve üretim seferberliği ilan etmek zorundayız. Bu nedenle esnafa ve üreticiye tam destek verdik. Cezacı değil, esnafa sahip çıkan bir anlayışla hizmet ediyoruz” dedi.

Umutsuz olmaya gerek yok

Eşi zor bulunur bir coğrafyada yaşadığımızı belirterek sözlerini sürdüren Yaşar, “Üretim esaslı bir ekonomik bilinçle hareket edersek altından kalkamayacağımız hiçbir sıkıntı yoktur. Yeter ki devletin kaynaklarını savurganlıkla değil ekonomiye ve vatandaşa katkı sağlayacak projelerde kullanalım. Umutsuz olmaya gerek yok, bu ülke çok zor şartlarda kuruldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak için hep birlikte durmadan ve yılmadan çalışmamız, üretmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Esnaf dostu bir belediye başkanı

Yaklaşık 50 yıldır bu bölgede çiçek üretimi ve satışını yaptıklarının altını çizen Ankara Ticaret Odası Çevre Düzenleme ve Yapısalları Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Namet Koçak, “Üretim yaptığımız bölgemizde yapılaşma artmıştır. Bölgede yapılaşmanın hızlı bir şekilde artması ve sonrasında kiraların artmasından dolayı üretim yeri açısından sorun yaşamaktayız. Fethi Başkanımıza düzenlenentoplantı vesilesiyle sıkıntılarımızıilettik. Kendisi esnaf dostu bir belediye başkanı olarak gerekli çalışmanın yapılması açısından bize destek olacağını ifade etti. Yenimahalle’de esnafın her zaman yanında olan ve sorunlarını göz ardı etmeyen Fethi Başkan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.