Etimesgut'ta 7'den 70'e Müzik Eğitimi

Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi (etiSEM), Müzik ve Gösteri Sanatları alanında 7'den 70'e farklı yaş gruplarında bini aşkın Etimesgutlu'ya ücretsiz eğitim veriyor.

21 Ekim 2017 Cumartesi 12:33
Etimesgut'ta 7'den 70'e Müzik Eğitimi

Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi (etiSEM), Müzik ve Gösteri Sanatları alanında 7'den 70'e farklı yaş gruplarında bini aşkın Etimesgutlu'ya ücretsiz eğitim veriyor.

Bağlama, gitar, piyano, keman, ney, Türk Halk Müziği repertuarı, Türk Sanat Müziği repertuarı, tiyatro ve drama alanında verilen eğitimlerle, geleceğin müzisyenleri Etimesgut'ta yetişiyor. Kurslar, Kent Konseyi, Korkut Ata, Turkuaz, Atayurt, Göktürk, Yunus Emre, Satuk Buğrahan etiSEM birimlerinde uzman eğitmenler tarafından veriliyor.

SERTİKALI MÜZİSYENLER
Kurslara her yaştan Etimesgutlu büyük ilgi gösteriyor. Öğrenci, ev hanımı, çalışan, emekli toplumun her kesimi bu kurslara katılarak kendilerini geliştiriyorlar. Aileler, çocuklarının enstrüman öğrenmesi için etiSEM kurslarını tercih ederken, halk oyunları, tiyatro ile THM ve TSM müzik repertuar eğitimlerine ev hanımları ve emekliler yoğun ilgi gösteriyor. Kurslara devam eden ve başarılı olan kursiyerler, MEB onaylı sertifika almaya hak kazanıyor.

50 KURS AÇILDI

Kurs merkezlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Enver Demirel, etiSEM kapsamında birçok alanda meslek ve beceri eğitimini ücretsiz olarak verdiklerini söyledi. Müzik ve gösteri alanında da kurslar açtıklarını kaydeden Demirel, "etiSEM birimlerimizde müzik atölyeleri ve derslikler oluşturduk. Eğitimler için enstrümanlar aldık. Tecrübeli eğitmenlerimiz eşliğinde hemşehrilerimiz için sadece bu alanda 50 kurs açtık. Bağlamadan piyanoya, halk oyunundan tiyatroya birçok alanda eğitimler veriyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Etimesgut
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.