Etimesgut'ta yeni yapılan 3 büyük tesise isim verildi

Etimesgut Belediye Meclisi, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel başkanlığında Aralık Ayı olağan toplantısını yaptı. Toplantıda, belediye tarafından yapımı tamamlanan 3 büyük tesise isim verildi.

06 Aralık 2017 Çarşamba 18:03
Etimesgut'ta yeni yapılan 3 büyük tesise isim verildi

Belediye Meclisi, Bağlıca Mahallesi'ndeki engelli ve aileleri için yapılan Türkiye'nin örnek tesisine, Sacettin Gürbüz Engelsiz Yaşam, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Güzelkent Mahallesin'deki emekli konağı, havuz, sağlık, eğitim ve spor merkezlerinin yer aldığı tesise 'Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi', Elvan Mahallesi'nde yer alan ve içerisinde havuz, kreş, eğitim ve spor alanlarının hizmet vereceği tesise de Ahielvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi isimlerini verdi. Başkan Demirel, tesislerin Etimesgut halkına hayırlı olmasını diledi.

İsimlendirilen tesislerin özellikleri şöyle:

SACETTİN GÜRBÜZ ENGELSİZ YAŞAM
ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ

Türkiye'nin en büyük ve kapsamlı engelsiz yaşam kompleksi, engelli vatandaşların ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştıracak sağlık, rehabilitasyon, eğitim-kültür, misafirhane gibi bir çok donatıya sahip.

AHİELVAN AİLE YAŞAM VE EĞİTİM MERKEZİ
Kapalı yüzme havuzu, etiSEM alanları, spor merkezleri, sauna, kreş ve birçok sosyal kültürel donatı hizmet verecek.

GÜZELKENT AİLE YAŞAM VE EĞİTİM MERKEZİ
Emekli konağı, kapalı yüzme havuzu, aile sağlığı merkezi, kültür ve spor merkezi ile eğitim alanları yer alıyor.

Son Güncelleme: 07.12.2017 13:00
Anahtar Kelimeler:
Etimesgut
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.