Etimesgut'ta 8 Yeni Park Hizmete Girdi

Etimesgut Belediye Meclisi, yapımı tamamlanan 8 parka isim verdi. Kasım ayı olağan meclis toplantısında yapılan görüşme sonucunda isimlendirilen parkların toplam alanı 50 bin metrekareyi buluyor.

06 Kasım 2017 Pazartesi 14:10
Etimesgut'ta 8 Yeni Park Hizmete Girdi

Etimesgut Belediye Meclisi, yapımı tamamlanan 8 parka isim verdi. Kasım ayı olağan meclis toplantısında yapılan görüşme sonucunda isimlendirilen parkların toplam alanı 50 bin metrekareyi buluyor. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, daha yeşil bir Etimesgut oluşturmak için çalıştıklarını belirterek, "8 yeni parkımızın yapımını tamamladık. Yeni park inşaatlarımız da devam ediyor. Hizmete açtığımız parklarımız hayırlı olsun" dedi.

Etimesgut Belediye Meclisi, Atayurt Mahallesi'nde inşa ettiği 2 ayrı parka Leylak ve Fuzuli, Bağlıca Mahallesi'ndeki parklara Eskibağlar, Bağyuva ve Engelsiz Yaşam Parkı, Ayyıldız Mahallesi'ndeki parklara Kadife ve Lavanta, Elvan Mahallesi'ndeki parka da Yayla Parkı isimlerini verdi. Parklarda oyun alanları, koşu yolları ve dinlenme alanları yer alıyor.

Son Güncelleme: 06.11.2017 14:12
Anahtar Kelimeler:
Etimesgut
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.