Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, Mogan Gölü için tarih verdi

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, KON TV Ankara stüdyolarına konuk oldu. Duruay, geçmişte yapılan ve gelecek dönemde yapılacak projelerden bahsetti.

30 Kasım 2016 Çarşamba 12:04
Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, Mogan Gölü için tarih verdi

KON TV’de Çetin Altan’ın hazırlayıp sunduğu Ankara Konuşuyor isimli programın bugünkü konuğu Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’dı. Duruay, gündemi değelendirmenin yanısıra Gölbaşı ilçesinde yapılan ve yapılması planlanan projelerden bahsetti.

Duruay, Mogan Gölü temizleme projesi hakkında Aralık ayında tekneler Mogan Gölü’ne inecek ve temizliğe başlayacak. Bir sene sonra Mogan gölü tertemiz, içinde balıkların olacağı bir göle dönüşecek. Mogan Gölü tabanında, gölü içten kirleten çamur tabakasının ortamdan alınması ile göl tabanında yer alan içsel kirletici kaynağın ortadan kaldırılarak kirlilik düzeyinin en aza indirilmesi, mevcut sucul ekosistemin eski doğal konumuna döndürülmesi amaçlanıyor. " dedi.

Son Güncelleme: 02.12.2016 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.