Gölbaşı’nda şehitler anıtı törenle açıldı

Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan Şehitler Anıtı’nın açılışına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Belediye Başkanı Fatih Duruay da katıldı

17 Temmuz 2017 Pazartesi 11:42
Gölbaşı’nda şehitler anıtı törenle açıldı

Törene, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, siyasi parti ilçe başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda Gölbaşılı vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Gölbaşı'nda yaşanan olayları anlatan bir sinevizyon gösterimiyle devam etti.

'ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN'
Bakan Özlü, Gölbaşı Şehitler Anıtı açılış töreninde yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un yurtdışı destekli bir çete hareketi olduğunu söyledi. 15 Temmuz'un Türkiye'yi esir almak ve Türkiye'de hükümeti devirmek isteyen bir hareket olduğunu vurgulayan Bakan Özlü, "Allah bir daha milletimize 15 Temmuz'u göstermesin. Bu eserin Gölbaşı'na hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin de 15 Temmuz gecesinde gösterdiği çabadan dolayı tüm dünyanın Gölbaşı ilçesini bildiğini aktardı. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 15 Temmuz'da bir çok yerde Gölbaşılılar'ın olduğunun altını çizerek, şöyle devam etti: "Bu anıtımız genciyle yaşlısıyla vatanını milletini seven polis kardeşlerimizle beraber o hainlere dur demek için mücadele eden kardeşlerimizi simgeliyor. Bundan sonraki mücadelelerde bizler her zaman olacağız ve o hainleri gereken cevabı vereceğiz." Törenden önce, Gölbaşı Kaymakamlığı önünde, AK Parti Ankara Milletvekilleri Fatih Şahin ve Murat Alparslan, Kaymakam Esmer, Başkan Duruay, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla ve meşalelerle, Gölbaşı Şehitler Anıtı'na kadar yürüdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.