Gültekin Ayantaş'tan Sağlık Bakanlığı'na Ziyaret

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş Sağlık Eski Bakanı Halil Şıvgın, Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ve Ankaralı sivil toplum kuruluşları, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken’i ziyaret etti.

26 Ocak 2018 Cuma 14:15
Gültekin Ayantaş'tan Sağlık Bakanlığı'na Ziyaret

Ankara Kültürünü Yaşatma Derneği seymenleri ziyarette seymen gösterisi yaparken, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken’e Akyurt kitabı hediye etti. Bakan Yardımcısı Öğütken ziyaret nedeniyle Başkan Ayantaş, Eski Bakan Halil Şıvgın ve İlçe Başkanı Kadir Gürbüz’e teşekkür etti. Başkan Gültekin Ayantaş Akyurt’ta yapılması planlanan hastane ile ilgili hazırlanan rapor doğrultusunda Bakanlığa bilgi verdi. Ayantaş “Yeni hastanemizin yapılabilmesi için arazi ve imar çalışması tamamlandı. Bu yılın yatırım programına da alındı. İnşaata başlanması için önümüzde engel yok. İnşallah en kısa zamanda projeyi hayata geçiririz.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.