Keçiören'de led teknolojiyle tasarruf dönemi

Keçiören Belediyesi kent estetiğine yönelik çalışmalarını sürdürürken aynı zamanda israfın önüne geçmek için tasarruflu LED aydınlatmaları da Keçiören genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyor.

04 Ocak 2018 Perşembe 10:26
Keçiören'de led teknolojiyle tasarruf dönemi

Yüksek performansla enerji tasarrufu sağlaması ve uzun ömürlü olması nedeniyle LED aydınlatma sistemine geçen Keçiören Belediyesi, mikro ölçekte ilçe ekonomisine makro ölçekte ise ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor. Mahalle konakları ve camilerde de LED aydınlatma teknolojisini kullanılırken, Kartaltepe Kent Ormanı içerisindeki Çanakkale Anıtının gece ışıklandırması ise görenleri adeta büyülüyor.

Yeni yapılan ve yenilenen 19 parkta da LED teknolojili aydınlatma kullanan Belediye, parkları yepyeni bir çehreye kavuşturdu. “gündüz aydınlığını” taşıyan LED’li elektrik direkleri, bu alanların gece karanlığında da kullanımına kapı açtı.  LED'li aydınlatma sayesinde % 44 enerji tasarrufu sağlanıyor. Verimlilik ve tasarruf odaklı çalıştıklarını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “LED aydınlatma sayesinde parklarımız daha da aydınlık hale geldi. Tasarruf ilkesi doğrultusunda çalışmalarımızı yürütürken, kent estetiğini de gözetiyoruz." dedi.

Modern tasarımı, yüksek güvenlikli olması nedeniyle tercih edilen LED aydınlatmalar özgün görünümüyle Keçiören’in havasını değiştirdi.

Anahtar Kelimeler:
Keçiören
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.