Mustafa Ak Konyalı Hemşehrileri İle Buluştu

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Konya Sevenler Derneği Yönetim ve üyeleriyle tarihi konakta kahvaltıda bir araya geldi.

14 Ekim 2017 Cumartesi 15:02
Mustafa Ak Konyalı Hemşehrileri İle Buluştu

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ankara'da bulunan Konya Sevenler Derneği üyelerine Gümüşdere Ihlamur Vadisi'ni gezdirdi. Mustafa Ak, Ihlamur Vadisi projesinin detaylarını paylaştı.

Başkan Ak, Tarihi Konak'ta gerçekleşen kahvaltı programında yaptığı konuşmada Konyalıların böylesi organizasyonlarla bir araya gelmesinden mutlu olduğunu dile getirdi. Ankara'da yaşayan Konyalıların sivil toplum olarak tam anlamıyla organize olamadıklarını ve buna ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. Bu bir eksiklikti, bu eksiği tamamlayacağınıza inanıyorum dedi.

Katılımcılara teşekkür eden Başkan Ak Ihlamur Vadisi'ni kısa bir zaman içerisinde hayata geçirdiklerini yapay göletler yerine tamamen doğal yollarla su akışının sağlandığını ve çalışmaların hala devam edildiğini ifade etti.

Konya Sevenler Derneği kahvaltı programında Ak, Konyalı hemşehrilerine Keçiören Belediyesi Kültür Yayınları'ndan ''Yunus Emre Divanı'' kitabını hediye etti.

Son Güncelleme: 14.10.2017 15:26
Anahtar Kelimeler:
KonyaMustafa Ak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.