Pursaklar Belediyesinin yüzme kursu ilgi gördü

Pursaklar Belediyesinin düzenlediği yüzme kursuna 150'den fazla çocuğun katıldığı bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yüzme kursunda 7-16 yaşındaki 150'den fazla çocuk yüzme eğitimi alıyor. Olimpik havuzda...

12 Temmuz 2018 Perşembe 12:11
Pursaklar Belediyesinin yüzme kursu ilgi gördü

 Pursaklar Belediyesinin düzenlediği yüzme kursuna 150'den fazla çocuğun katıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yüzme kursunda 7-16 yaşındaki 150'den fazla çocuk yüzme eğitimi alıyor.

Olimpik havuzda eğitim alan çocuklar, ayrıca basketbol, voleybol, tekvando, jimnastik dersleriyle de hem spor yapıyor hem eğleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, üç yıldır yüzme kursu açtıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızı Keçiören'deki bir yüzme kursuna götürüyoruz. İnşallah ilçemizdeki yarı olimpik yüzme havuzumuz tamamlanmak üzere. Bu tamamlandığında çalışmalarımız daha da artacaktır, kendi ilçemizde yüzme kurslarımızı yapabileceğiz."

Son Güncelleme: 12.07.2018 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.