ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI

Altındağ’da şehit anneleri yalnız kalmadı. Altındağ Belediyesi ekipleri, Altındağ’daki tüm şehit ailelerini ziyaret ederek Anneler Günü hediyesi verdi.

10 Mayıs 2021 Pazartesi 14:37
ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI

Şehit annelerine anlamlı ziyaret... Altındağ’daki şehit ailelerini ziyaret eden Altındağ Belediyesi ekipleri, 60 şehit annesine ise Anneler Günü hediyesi verdi. Altındağ’da şehit annelerinin asla yalnız olmadığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Onlar bize emanet... Evlatlarının özlemini bir nebze olsun dindirebildiysek, ne mutlu bize...” dedi.


GÖNLÜMÜZÜN EN GÜZEL YERİNDELER…

Altındağ'da anneler gününü hem özel hem de unutulmaz kılabilmek için çalıştıklarını söyleyen Başkan Balcı "Bugün anneler günü... Evlatlarını vatan uğruna toprağa vermiş şehit annelerimizi bugün yalnız bırakmadık. Hem sevindiğimiz hem de hüzünlendiğimiz bir gün oldu. Altın Eller Kadın Kooperatifi’nde satışa sunulan güzel ürünlerden hediye ettik. Acılarının ilk günkü gibi taze olduğunu gördük. Onlarla birlikte biz de çok hüzünlendik. Belki bugün evlatları yanlarında değildi ama, biz de onlara evlatlarıymış gibi sevgimizi, ilgimizi sunduk. Çünkü onlar bize aziz şehitlerimizin emanetleri... Şartlar gereği ellerini öpemesek de, onlar bizim gönlümüzün en güzel yerinde... Kendilerine sağlıklı ve uzun ömürler diliyor, evlatlarının nur içinde yatmasını temenni ediyorum" dedi.


Bu e-posta ve ekleri, e-postada gonderildigi belirtilen kisi/kisilere ozel ve gizli olup; 6698 sayili Kisisel Verilerin Korunmasi Kanunu ve 25 Mayis 2018 tarihli Avrupa Birligi Genel Veri Koruma Tuzugu (GDPR) kapsaminda kisisel veriler icerebilmektedir. Bu e-posta ve eklerinin tarafiniza gonderim amaci ile orantili olarak kullanilmasi kanuni bir zorunluluktur. E-postanin icermekte oldugu kisisel veriler, gonderim amaci disinda kullanilamaz, cogaltilamaz, arsivlenemez, ilgili kisinin veya Belediyenin onayi olmaksizin ucuncu kisilere aktarilamaz. Kisisel verilerin gonderim amaci gerceklestiginde yasal sureler icerisinde tarafinizdan imha edilmesi gerekmektedir. Bu kisisel verilerin guvenliginin saglanmasi sorumlulugu tarafiniza ait olup herhangi bir ihlal halinde Belediyenin sorumlulugu bulunmamaktadir.
Bu e-postanin muhatabi olmamaniza ragmen size ulasmis olmasi halinde e-postayi derhal imha ederek bu durumu gecikmeksizin tarafimiza bildirmenizi rica ederiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.