Şentepeli Kadınlar, Başkan Yaşar’a teşekkür etti

Yenimahalle Belediyesinin kültür gezileri kapsamında Çanakkale’ye götürdüğü Şentepeli kadınlar, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

01 Eylül 2018 Cumartesi 11:31
Şentepeli Kadınlar, Başkan Yaşar’a teşekkür etti

Rehber eşliğinde Çanakkale’nin tarihi ve turistik yerlerini gezme imkanı buldukları için Başkan Yaşar’a teşekkür eden konuklar, Yaşar’a el yapımı Atatürk portesi hediye etti.

Ziyarette konuştan Şentepeli Gülsade Özler (66), "Tarih kokan şehirde, geçmişe ve tabiatın doyumsuz güzelliği ile unutulmayacak bir yolculuk yaşadık. Bizlere bu olanağı sağladığınız için minnettarız” dedi.

Belediyenin çalışmalarıyla Şentepe’nin eski halinden eser kalmadığını da sözlerine ekleyen Özler, "Siz gelmeden önce Şentepe’de oturmak vatandaşların tercih ettiği bir durum değildi. Şimdi ise Şentepe Yenimahalle’nin tercih edilen bölgeleri arasında üst sıralarda yer alıyor. Her geçen gün gelişen modern bir mahallede yaşıyoruz” diye konuştu.


 

"Ülkemizin güzelliklerini görüyorlar"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, evlerinden çıkamayan vatandaşlara geziler düzenlemenin sosyal belediyecilik anlayışının gereği olduğunu söyleyen Başkan Yaşar, “Her sene binlerce vatandaşı gezilere götürüyoruz. Bu sayede vatandaşlar gittikleri yerlerde oranın tarihi, coğrafyası ve kültürü hakkında bilgi sahibi olarak, ülkemizin güzelliklerini görüyorlar" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.