Sincan'da Gençlik Şöleni!

Sincan Belediyesinin katkılarıyla Türkiye Gençlik Vakfı Sincan ilçe temsilciliğinin organize ettiği "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" adlı gençlik ve spor şöleni düzenlendi. Lale Meydanında düzenlenen programa Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da katıldı. Başkan Ercan gençlerle hokey oynadı, bilek güreşi yaptı.

08 Ekim 2018 Pazartesi 16:51
Sincan'da Gençlik Şöleni!

Sincan Belediyesi gençlik şölenine ev sahipliği yaptı. Türkiye Gençlik Vakfı Sincan ilçe temsilciliğinin organize ettiği "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" adlı program ile Sincanlı gençler doyasıya eğlendi.Müzik Kulübü’nün bağlama, gitar ve keman, güzel sanatlar kulübünün ebru sanatı, hat, el sanatlarının sergilendiği programda masa tenisi, hokey, halter, badminton ve birçok spor branşta gösteriler düzenlendi. Program Sincan halkının yoğun ilgisi ile daha da renklendi.

BAŞKAN ERCAN HOKEY OYNADI, BİLEK GÜREŞİ YAPTI

Başkan Ercan gençleri yalnız bırakmadı. Şenlik alanını gezen Başkan Ercan gençlerin faaliyetlerini izledi, ardından gençlerle birlikte spor yaptı. Sincan halkı, faydalı aktivitelere imza attığı için Başkan Ercan’a teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.