Üreğil’in Üçüz Bebek Keçileri

Ankara’nın ilk millet bahçesi olan Üreğil Millet Bahçesi’ndeki mini hayvanat bahçesinin yeni misafirleri var.

23 Ocak 2023 Pazartesi 17:20
Üreğil’in Üçüz Bebek Keçileri

Mamak Belediyesi tarafından Üreğil Millet Bahçesi içinde oluşturulan mini hayvanat bahçesi özellikle çocukların gezip görmek istedikleri uğrak noktası haline geldi. Midilli atlardan keçilere, tavus kuşlarından tavşana kadar farklı türdeki toplam 53 hayvanın yer aldığı mini hayvanat bahçesinde son günlerde tatlı bir telaş var.

Hayvanat bahçesi yeni misafirlerine kavuştu. Gece isimli keçi üç yavru doğurdu. Yavru keçilere isim aradıklarını söyleyen Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Kevser Güney, bu konuda Ankaralılardan destek beklediklerini söyledi. Gece isimli anne keçi ve üçüzlerin sağlık durumlarının çok iyi olduğunu belirten Güney, tüm vatandaşları oğlakları yakından görebilmeleri için hayvanat bahçesine davet etti.

“Hayvan sevgisi aşılıyoruz”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak, onları doğa, hayvan dostu birer birey olarak yetiştirmemiz önemli. Bu yüzden Üreğil Millet Bahçesi içinde oluşturduğumuz mini hayvanat bahçemizle çocuklarımıza hayvanları yakından görme fırsatı sunuyoruz. Ankaralıları Üreğil Millet Bahçemizdeki mini hayvanat bahçemizi ziyarete bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 23.01.2023 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.