Veysel Tiryaki Seçim Çalışmalarına Başladı

AK Parti’nin Yenimahalle Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Yenimahalle’de coşku ile karşılandı. Ankara Arena Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile adaylığı açıklanan AK Parti Yenimahalle Başkan Adayı Tiryaki, Yenimahalle’de sevinç gösterileri ile karşılandı.

03 Ocak 2019 Perşembe 14:41
Veysel Tiryaki Seçim Çalışmalarına Başladı

AK Parti’nin Yenimahalle Başkan Adayı Dr. Veysel Tiryaki, Yenimahalle’de coşku ile karşılandı. Ankara Arena Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile adaylığı açıklanan AK Parti Yenimahalle Başkan Adayı Tiryaki, Yenimahalle’de sevinç gösterileri ile karşılandı. “Başkan Veysel Tiryaki” sloganları arasında Yenimahalleliler ile kucaklaşan Tiryaki, “Yapacak çok işimiz var. Biz yaptığımız her işi güzel yaptık, yaptığımız her işe değer kattık. Örnek alınan modellerle yerel yönetimlerde fark oluşturduk. Şimdi Yenimahalle zamanı, şimdi yenilenme zamanı. Her şey çok güzel, her şey Yenimahalle’ye yakışacak şekilde olacak. Biz hazırız, hadi başlıyoruz. Birlikte başaracağız” dedi.

“AVRUPA KENTLERİ İLE YARIŞAN BİR YENİMAHALLE HEDEFİ İLE YOLA ÇIKIYORUZ”

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Dr. Veysel Tiryaki, “Yenimahalle’yi sadece Ankara’da değil, Türkiye’de söz sahibi yapabilecek tecrübeye sahibiz” diyerek Yenimahallelilere şöyle seslendi:

“15 yıldır sürdürdüğüm Altındağ Belediye Başkanlığı sürecimde, yıllardır kaderine terk edilmiş Altındağ’ı, gecekondu ve mülkiyet sorunlarına çare bularak modern yaşam alanları ile donattık. Kendi kaynaklarımız ile çocukların kaliteli eğitimle buluştuğu yeni okullar-anaokulları, gençlerin geleceğe umutla bakmaları için kültür, sanat ve spor merkezleri, kadınlara yeni iş imkanlarının geliştirildiği merkezler inşa ettik. Düşünce, mezhep, inanç, memleket ayrımı yapmadan, herkesin özgürce yaşayabildiği bir dönüşüm gerçekleştirdik. Biz Yenimahalle’nin de yenilenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Avrupa kentleri ile yarışan, bir Yenimahalle hedefi ile yola çıkıyoruz.

“MERKEZE İNSANI ALAN BİR ŞEHİRCİLİK ANLAYIŞINA SAHİBİZ”

Altındağ Belediyesi’ni hiçbir kurum kuruluşa tek kuruş borcu olmayan bir belediye haline getirdik. Kaynakları çarçur etmeden, halk için harcadık. Merkezine insanı koyan bir belediyecilik ve şehircilik anlayışını benimsedik. Tüm hizmetlerimizde birinci sınıf olma gayretini taşıyarak, 'ben' yerine, 'biz' diyen, şahsi değil, ortak akılla çalışan, hak, hukuk ve adalete inanarak, doğruluk ve tarafsızlık için mücadele ettik.

“YENİMAHALLE’Yİ BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ KENTİ YAPMAK İSTİYORUZ”

Yenimahalleli’yi Türkiye’de isminden söz edilir projelerle, ekonomide, turizmde, sanatta, sporda, teknolojide söz sahibi yapmak istiyoruz.Bunun için tarihini, kültürünü, geçmişini, değerlerini bilen gençler yetiştirmeliyiz. İşte bu nedenle, Yenimahalle’yi bir bilişim ve teknoloji kenti yapmak istiyoruz. Çocuklarımızı bilimle, sanatla, kültürle bir araya getirmek istiyoruz.

Bugüne kadar yaptığımız her işi aşkla, estetik dokunuşlarla yaptık. Yenilikçi fikirlere destek vererek, ‘Sanat Medeniyetin İnşasıdır’ fikrine gönülden inandık. Yenimahalle de kalıcı eserler bırakacak, sanat ve sanatçı dostu bir kent inşa etmek için yola çıkıyoruz.

“HERKES İÇİN ERİŞEBİLİR BİR KENT”

Dünyada gelişmişlik düzeyinin kriterleri çok değişti. Bina, yol, alt yapı yapmak bir kentin gelişmişlik düzeyinin göstergesi değil artık. Sosyal hayatta kadınların, gençlerin, çocukların varlıklarını ortaya koyabilecek yatırımlarla beraber herkes için erişebilir bir kent inşa etmek gelişmişlik düzeyini belirliyor. Bu nedenle bizim en önemli kriterlerimizin başında engelli kardeşlerimizin hayat standartları geliyor. Engelli vatandaşlarımızın kent içinde kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlayacak, eğitim alabileceği ve iş imkanlarına kavuşabileceği bir kent için yola çıkıyoruz.

ULAŞILABİLİR BİR BELEDİYE ORTAYA ÇIKARACAĞIZ

Özgürlük, doğruluk ve adalet olmazsa olmazlarım arasında oldu. Belediye Başkanı’nın da bu ilkelere bağlı kalarak 24 saat çalışması ve kurumunu da 24 saat çalıştırması gerektiğine inanıyorum. Bu anlayışı Yenimahalle’ye de taşıyarak, daha çok hizmet eden, daha çok insan odaklı, ulaşılabilir bir Belediye ortaya çıkarmak istiyoruz.

15 yıllık süreçte Altındağ’da başarı hikayeleri yazarak, eserlerimizle konuşulan bir Belediye olduk. Yüzde 85’i gecekondularla kaplı, yüzde 704’ü imarsız ve mülkiyet sorunu yaşayan bir ilçede, 50 binin üzerinde gecekonduyu kavgasız gürültüsüz yıkarak, Değişim Yönetimi Modelini gerçekleştirdik. Bu model sayesinde vatandaşlarımız yerinde dönüşümle kendi mahallerinde gecekondulardan arınarak modern binalarda yaşamaya başladılar. 15 yıl önce borç içinde olan bir Belediyenin gelirlerini 9 kat arttırarak, yatırımları 70 katına çıkarttık. Çinçin’deki büyük problemi tarihe gömerek, Altındağ’da 15 noktada toplu konut projesi başlattık. Altındağ’da temalı 89 büyük park inşa ettik. Dünya turizminde örneklerinin en iyisi Türkiye’nin gururu olan Altınköy Açık Hava Müzesi’ni Ankara’ya kazandırdık. Hamamönü bölgesinde 500 tarihi yapıyı restore ederek, ilçe Belediyesi olarak Türkiye’nin tüm belediyelerinden daha çok restorasyon gerçekleştirdik. Türkiye’nin en çok ziyaret edilen Ulucanlar Cezaevi Müzesi’ni Ankara’ya kazandırdık. Ankara’ya bir çok müze ve 3 sanat sokağı inşa ettik. Sokak hayvanları için tam konforlu bir barınağı Ankara’ya kazandırdık. Daha birçok sosyal donatı ile Altındağ’ı yeniden imar ettik.

“GÜNÜMÜZDE YENİ NESİL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINA İHTİYAÇ VAR”

Günümüzde, modern, yaşanabilir, çağdaş, gelecek nesillerin ümitle beklediği şehirler için ehil belediye yönetimlerine ihtiyaç var.İşi bilen, orkestrayı yönetecek bir şefe ihtiyaç var.Yeni nesil belediyecilik anlayışına ihtiyaç var. İşte bu ihtiyaçlar ve anlayış ile Yenimahalle’ye talip olduk. Biz Yenimahalle’nin tüm bu ihtiyaçlarını karşılayabilecek tecrübeye, heyecana ve bilgi birikimine sahibiz. Şunu da biliyoruz; biz bu koltuklarda geçiciyiz. Amacımız, iyi eğitimli, donanımlı, kendini yetiştirmiş, Türkiye’ye ışık tutacak gençlerimizin önünü açmak. Amacımız, Yenimahalle’nin 20 yılını, 30 yılını doğru ve akılcı planlayarak görevi gençlere devretmek. Hayalleri olan, hedefleri olan bir Yenimahalle için biz hazırız.”

Anahtar Kelimeler:
VEYSEL TİRYAKİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.