Geleceğin hukukçularından 'Dava Yarışması'

Ankara Hukuk Düşünce Topluluğu tarafından bu sene altıncısı düzenlenen Mekteb-i Adliye Farazi Dava Yarışmasının finalinde Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ile Ankara Üniversitesi karşı karşıya geldi.

26 Mart 2019 Salı 11:03
Geleceğin hukukçularından 'Dava Yarışması'

Ankara Hukuk Düşünce Topluluğu tarafından bu sene 6.’sı düzenlenen Mekteb-i Adliye Farazi Dava Yarışmasının finalinde Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ile Ankara Üniversitesi karşı karşıya geldi. Karşılaştırmalı Hukuk Ana Bilim dalı Başkanı Prof. Dr. Arzu Oğuz, Ankara Barous Başkanı Av. Erinç Sağkan ve Yargıtay 4.Hukuk dairesi üyesi Salim Küçük'ün juri üyeliğini yaptığı yarışmayı Ankara Üniversitesi oldu.

Kazanan ekibe diziüstü bilgisayar hediye edilirken ikinci olan ekibe tablet bilgisayar verildi.

Amacımız Hukuk Öğrencilerinin Kendini Geliştirebilmesi

Yarışmayı düzenleyen Ankara Hukuk Düşünce Topluluğu Başkanı Emin Akbudak yarışmayla ilgili olarak ''Bu sene altıncısını düzenlediğimiz yarışmamızı Türkiye genelinde 24 farklı üniversiteye ulaştırmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Her sene daha da büyüyen Farazi dava organizasyonu biz Ankara Hukuklu organizatör ekibi öğrencilerinin kendilerini geliştirmek için çok büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Diğer üniversitelerden katılan arkadaşlarımıza, organizasyonumuza gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. Finalistleri tebrik ediyorum. Önümüzdeki organizasyonları da bu şekilde başarılı bir şekilde sonuçlandırmayı ümit ediyorum. Biz hukuk fakültesi öğrencileri olarak, hukuk sisteminin adaletli bir şekilde herkese ulaşabilmesini sağlamak amacıyla elimizden geleni yapmaktayız.  '' dedi.

Son Güncelleme: 26.03.2019 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.