AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

- ASO Başkanı Özdebir, 3 kategorideki birer fotoğraf için oy kullandı

26 Aralık 2017 Salı 10:04
AA'nın

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Anadolu Ajansının (AA) Yılın Fotoğrafları oylamasına katılarak, 3 kategoriden birer fotoğraf için oy kullandı.

Özdebir, yurt içinde ve dışında AA foto muhabirlerinin çektiği fotoğrafları inceledi.

"Haber" kategorisinde Wisam Hashlamoun'un Batı Şeria'nın El-Halil kentinde çekilen "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk" fotoğrafı için oy kullanan Özdebir, "Yaşam" kategorisinde Özkan Bilgin'in "Van kedilerine takip", "Spor" kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" fotoğraflarına oy verdi.

ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasının 2017 yılına her anlamda damga vuran bir olay olduğunu belirten Özdebir, "Trump'ın almış olduğu karar İsrail'in zulmünü iyice alevlendirdi, Ortadoğu'yu iyice karıştırdı. Buna çok üzüldük. Anladığım kadarıyla ümmetin içinde bizden fazla da üzülen yok." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.